Home

 De Stichting

Cantate-jaar 2018

Uitvoerenden

Vriend van onze stichting

Aanmelden als vriend

Nieuwsbrief aanvragen

Nieuwsbrief 08-12-2018

J.S. Bach

Internationaal
Vocalisten Concours

Info over onze stichting

Privacyverklaring

Contact

Stefan Kennedy, Tenor

De Britse tenor Stefan Kennedy studeerde onlangs aan de Nationale Opera Academie
met Don Marrazzo. Stefan studeerde ook aan de Royal Academy of Music en Clare College Cambridge, waar hij een koorbeurs had. In 2018 maakte Stefan zijn debuut bij de Nationale Opera in MacMillan's Clemency en zijn debuut op Opera Zuid in Bernstein's A Quiet Place. Met de DNOA Stefan voerde hij de rollen van Ferrando in Mozarts Così fan tutte, Male Chorus in Britten's The Rape of Lucretia and El Remandado in Carmen van Bizet uit. In 2017 speelde hij de rol van Acis in Acis & Galatae van Handel onder leiding van Michael Chance. Stefan verscheen ook in producties op het Festival d'Aixen- Provence in 2017 en Opera Holland Park in 2016.
Stefan is een fervent recitalist en is geselecteerd om deel uit te maken van de Ed. Programma met Grote Zangers voor 2018-19, inclusief een optreden met Christoph Prégardien in Amsterdam
Muziekgebouw. Hij heeft Schubert's Die schöne Müllerin uitgevoerd in Chichester en Winchester
Kathedralen. In 2015-17 was hij een solist voor de RAM / Kohn Foundation Bach Cantata-reeks aan de Royal Academy of Music. Hij was de ontvanger van de 2017 Grabowsky Connell-prijs en de 2016 Sir Thomas Armstrong-prijs.
Oratorio-hoogtepunten zijn Bach's John Passion op New College Oxford; Monteverdi Vespers bij Kathedraal van Ely; Bach's Mattheuspassie in Cambridge; Händel's Messias in Sint Maarten-in-the Field en Chester & Chichester kathedralen; Haydns The Creation in de kathedraal van Rouen; en Requiem van Mozart in St Martin-in-the-Fields.